28 Juni

Publicerat: 2010-06-28 | 23:02:19 i Allmänt
Hejsvejs!!

Idag tänkte jag inte vara en djup tänkare som funderar över allt som händer i livet, nej, nu ska jag bara skriva om vad som hänt i mitt liv dom senaste dagarna :)

Midsommarafton:
- Älsklingen kom tidigt på dan :'D
- Vi (jag, Linus o Fredrica) gick direkt och plockade blommor
- Jag var galen när jag plockade blommor, jag SKULLE ha präskragar och jag SKULLE ha rödklöver m.m. Jag tror Linus och Fred blev lite less på mig x) (a)
- Gästerna (filips kompis familj) kom och vi åt lite sill och potatis ute i solen, men...  Det började spöregna på oss medan vi åt, så vi sprang in, vissa helt dyngsura, bl.a Linus x)<3
- Det vart kväll, jag och älsk rymde upp på norra berget och stannade där i nån timme :)
- Vi åkte ner till shell/ 7-eleven och hälsade på Linus pappa som bjöd på en kaka x) (YY) sen skulle vi skynda oss att åka hem innan ovädret var över oss, och vi hann i sista stund! Precis när vi svängde in på sofiavägen kom regnet och när vi kom in, var det som om ett hav som föll utanför fönstret! vi hade tur m.a.o ^^
- resten av kvällen var bara mys :)<3

Lördag:
- 26/6 = 3 månader med världens underbaraste<33333333333333333333333
- Åkte hem till älsk
- vi beställde pizza
- Myste resten av kvällen, såg bl.a på eurotrip, fattar inte att jag har missat att se den filmen xO

Söndag:
- Vaknade och var helt död, fick typ dra upp älsk ur sängen till slut när hans pappa sagt till oss ungefär hundrafemtioelva ggr x)
-  Linus mammas kusin från sthlm med hennes dotter och hennes flickvän, kom och hälsade på ^^
- Vi gick och fiskade, jag fick två stoooooooora abborrar (hemligt stolt över det (A))
- lalala, dagen gick och jag var tvungen att åka hem på kvällen, *snyyft*

IDAG!!:
Alltså, det här börjar ju kännas löjligt... x) Jag hade egentligen tänk att bara skriva om idag, men det blev lite extra (A) xD jaja..

- klev upp kl 8, började måla staket kl 9
- kl 13 hade jag och fredrica målat 21 st staket x)
- Jag och fred gick ner till stan för fred skulle lämna tillbaks hela 22 st manga böcker och så lånade hon 21 st till x)
- jag gick och kollade in rean på gina och vero moda, men kom på att jag måste spara mina päningar, så det blev inget köp!
- Hem igen och myste ute i solen med pappa, pia, nova, filip och marsvinen :)

Och här kommer lite bilden från det, sen får det vara NOOOG! (A) x)


Nova klappar så fint på lilla Flinga som är LIVRÄDD! ;)


Filip, Nova, Fred, Flinga och Kiwi <3


Flinga och kiwi myser i solen ^^
Filip leker i sanden och...


Nova gungar! :D

Nu ska jag springa till sängen på en gång, ska upp kl 8 imorn och börja måla staket!!

Ha det bäst!!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! <333333


21 juni

Publicerat: 2010-06-21 | 14:04:58 i känslor och tankar
Tiden går fort...

Tiden, vad är det egentligen? Vart är min tid som alltid fanns där förut?

Det finns så mycket saker jag vill göra, men tiden räcker inte alltid till till allt längre. Jag önskar att jag kunde finnas där för alla, men det är inte så lätt att finnas till för alla. Nu för tiden ger jag mer tid åt massor som jag inte har gett mycket tid åt alls förut och tvärtom - knappt någon tid åt det jag hade tid åt förut. Tiden har bara dragit in mig i en djup virvel utan att jag har någon chans att kunna reflektera över någonting. Allt går så snabbt och mitt liv innehåller väldigt stora kontraster i alla känslor, glädje som sorg. Ibland känner jag att jag håller på att bli tokig av allt som händer för jag hinner aldrig fundera riktigt över det som hände utan att det händer en massa mer som tar mina tankar och funderingar ifrån mig. Det är klart att jag vet vad jag känner i det mesta, men vissa saker måste jag verkligen sätta mig ner och fundera på hur är det egentligen, hur känner jag egentligen?

På tal om mina egna känslor och tankar... Det är en sak jag har funderat på och det är vem är jag egentligen? Igår fick jag en liten väckarklocka av pappa och Pia. De sa att Andreas alltid är som han är, han har en personlighet, vem han än är med. Men jag är inte som han, är jag med en viss person har jag en slags personlighet och en annan personlighet om jag är med en annan person. Pia beskrev mig som en kameleont, jag anpassar mig till alla. Men, varför gör jag det då? Ja, jag antar att jag bara är så, jag känner av en människa och anpassar mig till hur den är. Men då har jag fått frågan av mina föräldrar, särskilt av pappa, att vem är jag då? Vad tycker jag? Jag måste fundera på vad jag vill säger han, och det är någonting jag måste träna på. Men för att kunna fundera på vad man vill, känner jag att jag måste få min egna lilla tid till det ibland också. Bara sätta mig ner helt själv och fundera. Som Pia sa, vara egoistisk och bara tänka på mig själv för en gångs skull. Det är någonting jag måste träna på, att vara egoistisk, ta tid och tänka på bara mig. Och jag måste också träna på att kunna säga nej när jag egentligen inte vill vissa saker och inte säga ja bara för att den andra blir ledsen, arg eller besviken på mig om jag säger nej.

Ja, livet är inte alltid lätt. Men det flyter på och allt kommer bli bra tillslut. Det är bara fortsätta att kämpa för det!

Nu ska jag gå ut med mina små marsvinsflickor och sen åker jag till mamma, och jag hoppas på att jag kommer kunna ge mer tid åt en person som jag saknar väldigt mycket!<3

Kramar från mig och jag passar på att vara lite egoistisk och ger mig själv en kram oxå (A)
P.S Jag Älskar Dig

Ett nytt försök :)

Publicerat: 2010-06-08 | 23:54:04 i känslor och tankar
Hej och hå, livet flyter på!

Startade en blogg på bloggspot.com för nån månad sen, men insåg ganska snart att det inte var en bra blogg att skriva på, så nu gör jag ett nytt försök här istället :)

Just nu har jag inte så mycket att skriva, fast egentligen skulle jag kunna fylla ett helt bibliotek med böcker med alla mina tankar just nu. Det är så mycket just nu med precis allt... Förstår faktist inte hur jag hinner med mig själv och inte går in i väggen av allt!! Eller jo, jag vet precis vad det är som fortfarande håller mig på fötter; Min älskade Linus, utan dig hade jag inte klarat av att gå igenom allt det här!<3 Och utan stödet från familjen och några andra personer, nej, det hade aldrig gått utan Er!<3 Nej, nu ska allt ont långsamt suddas ut och aldrig mer förstöra för mig i mitt liv igen efter det här! Visst, man säger att tiden läker alla sår och det ligger en viss sanning i det. Såren läker, men ärren finns fortfarande kvar, minnena finns alltid kvar. Man kan aldrig glömma helt, det man måste göra är att lära sig leva med minnena. Skulle man bli sårad och svag varje gång man tänkte på det, skulle man tillslut gräva ett stort hål av ångest i psyket och det skulle man aldrig klara i längden. Men jag ska vara stark, kämpa för alla mina krafter och jag vet att jag kommer lyckas med det, tack vare er<333

Något jag känner att min styrka växer av, är när jag bara får ha kul och glömma hur jag mår för ett tag. Slippa tänka på allt och bara få leva livet idag och glömma allt annat för en stund.

Idag efter skolan åkte jag hem och fick reda på en hemsk sak som Robin gjort (orkar inte ta det nu) sen for jag till bästaste Marianne hade skoj :'D Tack för att du hjälper mig glömma vännen<3

Om 3 dagar är det sommarlov, SOMMARLOV!!! Jag tror jag aldrig har längtat så mycket efter sommaren någon gång som jag gör nu! Det kommer bli en underbar sommar helt enkelt :'D

Nää, nu känner jag att det inte blir något vettigt skrivet här... Är för trött, matt och slut helt enkelt!! Snart får man vila, hurra för det!!!

Sov gott, god natt, puss o kram!

P.S Jag älskar dig!RSS 2.0