19 April

Publicerat: 2011-04-19 | 22:09:21 i Allmänt
Näääe, nu är det mycket som är illa!!

För det första, vad har hänt med bloggen? MÅSTE verkligen börja uppdatera liite oftare! xD
Men, vad ska man göra när man knappt har tid att gå på toa, sova, äta mat o.s.v när skolan tar all ledig tid från en?
INTE OKEJ!!

Som tur är är det ju påsklov om bara 2 dagar! :D Skulle seriöst ha avlidit om det inte var något lov innan sommarlovet, det behövs verkligen!

Jag har en till bra nyhet bland de dåliga, nämligen: mitt sömnproblem är borta!!! *peppar peppar* Jag vet inte när detta mirakel inträffade, men efter att i flera, flera års tid haft problem med sömnen *poooff* borta! Bara sådär?!
Jag ska inte klaga, är sjukt glad för det iaf. Men jag har ju en teori om varför, nämligen att skolan + allt annat jobbigt som hänt har tagit precis ALL energi ifrån mig, så jag när jag lägger mig i sängen somnar jag på två röda, helt utmattad, varje natt. Då kan man stryka det problemet från den långa problemlistan iaf!!

Jaa, jag säger då det, jag längtar till sommaren! Våren är ju här nu, men jag vill verkligen ha sommarlov precis NU! Egentligen orkar jag absolut ingenting just nu, det känns som att hjärnan slutar fungera litegrann för varje dag, men jag måste fortsätta kämpa de sista veckorna!! Kommer säkert sluta med att jag kommer bränna ut mig själv -.-' ... NEj, inte tänka så!!!

Just nu sitter jag och väntar på att Linus<3 ska ringa. Vi blev avbruten i vårt samtal för typ en timme sen för att han skulle hjälpa till att plocka upp matvaror, men nu borde du vara klar älskling! ;)

Efter ett litet kvällsprat med älskling blir det sova som gäller. Har sovmorgon imorrn till kl 12, men jag måste upp tidigt och gå igenom det sista inför fysikprovet (HATA). Slutar 16.15 och då blir det hem och skriva klart en labbrapport som gäller. Bajsrapport, bajsprov, bajsskola... Näääe, nu stänger jag av den här skiten x)

Sovgåååt<3

RSS 2.0