Nytt utseende! :)

Publicerat: 2011-05-31 | 18:53:11 i Allmänt
Tjoooo!

Hade väldigt tråkigt idag så jag tänkt varför inte både ändra utseende på bloggen och göra ett blogginlägg? Tycker att bloggen blev ganska fint iaf ^^

Idag har det inte hänt så mycket, just därför har jag haft tråkigt. Hade sovmorgon till kl 10 idag. Dagen började med fysik följt av historia vilket var den sista lektionen (HURRA!!) så det var betygsnack idag. Min historialärare gav mig ett MVG, tummen upp för det :)
Vi hade vår sista engelskalektion idag också, och även på den lektionen hade vi betygsnack. Fick reda på resultaten av nationella igår och kan ju säga att jag är rätt så missnöjd :/ De fyra områdena (hör, skriv, prata, läsa) är bedömda på en skala från ett till tio,  där 1-2= IG, 3-5 = G, 6-8=VG och 9-10=MVG. Jag fick:

Speaking - 5
Listening + reading - 6
Writing - 6

Totalt fick jag alltså en 6, vilket är ett VG.  På hela kursen fick jag, som min engelskalärare sa, ett starkt VG, eftersom jag har haft VG+ och MVG på alla andra grejer vi gjort under kursen. Jaja, jag antar att jag får vara nöjd med ett VG, så ja, jag är väl nöjd då x)

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska börja plugga till fysikprovet som är om en vecka. Området är elektrofysik, och jag fattar typ naada! Det är så mycket formler och tecken för olika saker, som till exempel ström. Beteckningen för ström är I och enheten är A(ampere), men det heter ström på ren svenska. Måste man alltid krångla till allt lite extra? skulle det inte räcka med ett namn? Eller måste man ha miljoner olika namn på en sak bara för att det är naturämnen? Töntigt är vad det är!

Livet flyter på, sakta men säkert. Nu på slutet har det varit sjukt mycket och sjukt jobbigt med skolan. All denna stress har gjort att mitt immunförsvar verkar ha kollapsat helt och hållet. Har haft feber varannan dag typ, ögoninfammation och just nu lider jag av urinvägsinflammation. Har haft det en halv gång förut, men det gick över på en dag typ, så jag vet inte om jag hade det då eller inte, men nu är jag 10000000% säker på att jag har det iaf, svider som f*n när jag kissar :( Jag hoppas att jag kan få det att försvinna genom att dricka 129379182 liter tranbärsjuice och citronvatten om dan.

Usch jag vill verkligen ha sommarlov nu, så man kan få tillbaka sitt liv! Jag mår så dåligt nu för tiden och jag är så extremt trött och utmattad! Det värsta är att jag missade nationella i matte pga att min dumma kropp bestämde sig för att bli sjuk då, så vad händer för mig då? JOOO, jag måste åka tillbaka till skolan måndag den 13 juni, efter att alla andra har slutat (fredag den 10 juni) och göra det där himla cp-nationella provet. KUUUUUUUL liksom :''O Det värsta är att då kommer jag säkert ha glömt bort en massa och dessutom vara ännu mer trött och skolless så jag vet absolut inte hur det kommer att gå på det provet :-S Men jag ska göra mitt bästa och plugga som f*n på det, jag ska minst ha VG har jag bestämt mig för!!

Neej, nu är det nog dags att öppna fysikbajsboken, har bestämt mig för att satsa på MVG i fysik, så det är bara att kämpa på. Har fått MVG på de flesta proven vi har haft så jag tror att jag har stor chans att få MVG :)
Imorgon har jag sovmorgon till kl14 då jag har fysik (vad mycket fysik det blev nu!) och efter det har jag idrott, brännboll skulle vi ha. Får se om det blir nåt av det, det skulle ju regna som bajs imorrn såg jag på vädret igår :-S

Punkt slut, nu får det vara nog med ickepluggande aktiviteter för dagen! Fysikboken, here I come! :D:D:D:D
(misstolka inte mina smileysar, jag är glad för att jag ska få plugga fysik! NOOOOOT!!!)


RSS 2.0