2 underbara år med Dig<3

Publicerat: 2012-03-25 | 21:43:19 i Allmänt
Idag har jag varit tillsammans med världens mest underbara person i två år, han är smart, han är omtänksam, han är snäll, han är snygg, han är rolig och han är otroligt underbar och så mycket mer, min älskade Linus Östlin<3
Den 26 mars 2010 blev starten av resten av våra liv tillsammans. Jag kommer aldrig att glömma den dagen, den lyckligaste dagen i mitt liv!
Det hela började med ett sms, eller ja, allt började om på nytt efter att vi en gång varit sååå nära på att bli tillsammans redan ett år tidigare, men det är en annan historia!
Du skickade ett sms en kväll då jag var hemma hos pappa, och jag blev så glad men samtidigt väldigt chockad, eftersom vi inte hade pratat med varann sedan du blev tillsammans med Frida. Men då ni gjorde slut, kom du tillbaka till MIG, och jag som trodde att jag hade förlorat dig föralltid! I smset så frågade du vad jag gjorde och hur jag mådde och så. Vi fortsatte smsa och så tyckte du att vi skulle träffas någon dag och göra nånting, så vi bestämde att fredagen den 26:e skulle vi träffas hemma hos Marianne, eftersom jag redan bestämt att jag skulle sova hos henne den helgen.
Jag somnade med ett väldigt lyckligt hjärta den kvällen, och jag tror att jag anade redan då vad som skulle hända. Jag blev kär i dig på nytt, min begravda kärlek kom till liv igen!
Vi träffades redan på onsdagen, du kom till min skola och var med på min idrottslektion. Alla i klassen frågade om vi var tillsammans, men jag svarade njaa, nej, det är vi inte, men med ett leende på läpparna (a)
När idrottslektionen var slut, gick vi tillsammans från sporthallen mot navet och jag babblade på som vanligt, och när du skulle gå till din buss och jag till min så frågade du om du kunde få en kram av mig, och åååh, fjärilarna kryllade i magen på mig, men det var så mysigt! :'D Och sen, när du gick till bussen saknade jag dig och jag längtade så mycket tills det skulle bli fredag så jag kunde knappt koncentrera mig på annat!
Sen kom fredagen<3 Jag åkte in till birsta och träffade Marianne där, vi skulle handla mat på coop med hennes mamma. Sen åkte vi hem och i bilen på väg hem så smsade vi hela tiden och du frågade först om du kunde få en kram när du kom dit, och ja, såklart! Hihi, sen så frågade du om jag hade något emot att få en puss (a) men neej, inte alls, det var precis det jag ville! hihi, så kom vi hem och jag väntade på att du skulle äta mat så att du kunde komma till Marianne! Och då kom du, du kom in och mitt hjärta smälte, du var ännu snyggare än jag mindes och jag brann av kärlek till dig! Så, du fick din kram, och vi satte oss i soffan och du höll om mig<3
Du och Jag <3
Jag var så otroligt lycklig, men samtidigt mådde jag inte så bra alls, jag hade nämligen lunginflammation utan att veta om det, men jag mådde så bra som jag aldrig gjort i hela mitt liv ändå!
Efter ett tag gick vi upp på Mariannes rum och vi satte oss i sängen och Marianne satte sig vid datorn o pratade med kim o spelade musik. Vi la oss ner i sängen och bara tittade på varandra, och det bara stårlade kärlek om dina ögon!!
Helt plötslig la du dig över mig och kysste mig, och jag blev så chokad och glad och jaa, fjärilarna har väl alrdig fladdrat så mycket som då.
Jag kommer aldrig glömma den dagen, den 26 mars 2010, den bästa dagen i mitt liv. Du är det absolut bästa som har hänt mig hjärtat och jag älskar dig så otroligt mycket, så mycket så jag håller på att sprängas av det!!
Min högsta dröm är att få flytta ihop med dig och leva resten av mitt liv med dig, och jag vet att det kommer bli så, för jag kommer ALDRIG släppa taget om dig Linus, inte en chans!!
Jag kommer att vara din för alltid och för evigt och mycket, mycket, mycket längre än så!!! :'D
2 år har gått, och min kärlek bara växer, du är min drog, du är min luft, du är allt jag behöver för att överleva!
Fler år ska det bli, och även efter döden ska jag vara vid din sida, för vår kärlek är evig.
Du och jag, för alltid och för evigt!!!!
Puss och kram!
JAG ÄLSKAR DIG LINUS ÖSTLIN!!!!! <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

RSS 2.0