7 juli 2011

Publicerat: 2011-07-07 | 20:10:12 i Allmänt
HejHej!!
Kom nyss, eller, ja, det kändes som nyss men för drygt en timme sedan kom jag hem från en mysig picknick med några av alla de fina tjejer från klassen. Vi satt längs ån vid sporthallen i stan och bara hade det mysigt i det varma och härliga vädret! Tanken var att vi skulle träffas vid halv fem och sätta oss på någon brygga uppe vid sidsjön, men allt strulade till sig ordentligt! Tidigare idag var jag, pappa, Pia och Nova på en promenad genom stan. Vi gick bl.a ner mot hamnen där en helikopter flög precis ovanför våra huvuden, det visade sig att det var en helikopter som åker omkring med folk som har betalat för en rundtur över stan, spännande tyckte vi! Imorgon kanske vi ska gå ner till hamnen igen och kanske, kanske ska vi åka en tur med helikoptern! Det vore superkul, jag har alltid tänkt att en gång i livet borde man åka helikopter i alla fall. 350 kr kostar det, men det är inte så himla farligt dyrt, tycker jag :)
När vi hade tittat på helikoptern gick vi tillbaka hem och jag köpte en sallad och en cola på hemvägen, vilket var tänkt att jag skulle äta på picknicken ;)
När vi väl kom hem från prommisen, var klockan redan halv fem, alltså det var då vi skulle befinna oss i sidsjön, så jag fick lite smått panik! Jag sprang in, hämtade hjälmen, tog på mig jackan, smsade anna att jag var på väg och sen for jag, mot sidsjön! När jag väl var där såg jag att Anna hade ringt mig två ggr, så jag ringde upp och hörde vart dom var. Dååå visade det sig att INGEN befann sig i sidsjön, alla var nere på stan eller fortfarande hemma. Haha, och jag som hade varit stressad över att JAG var sen! Så det kan gå ;) Det löste sig i alla fall, alla hittade till vår lilla plats vid ån, en efter en droppade på plats. Sen så var det dags för alla utom jag att gå till gatufesten. Så då åkte jag hem till sofiavägen igen och så hamnade jag här. 

Ja, igår var det ju gratis inträde till gatufesten och då måste man ju dt så klart, jag som inte har köpt någon biljett. Träffade Marianne, Kim och Mirre vid stora scenen och vi kollade på invigningen, som (ursäkta mig) sög som vanligt x) Men efter invigningen var det ju RIX FM festival! Det var sjukt, jätteroligt! Jason Derulo var där och det var ju en ganska stor upplevelse enligt mig, lyssnar på typ alla hans låtar :D Det var synd att mitt hjärta var (är) sjuk så han inte kunde gå :-/ Stackars lilla plutteskrutten!!! ;(

Jag tog en massa kort och spelade in filmer på artisterna, men såklart så har jag ju överförnings sladden hemma hos mamma, så det blir inga bilder idag. Men på söndagkväll kommer jag till söråker igen och då kan jag föra över bilderna :) Är lite spänd på hut det låter på datorn, om man hör artisterna öht eller om man bara hör skriken från alla fjortisar ... hmmm.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska lägga mig och läsa lite isfolket, det är mina absoluta favoritböcker! En serie på 47 böcker är det, med 254-256 sidor i princip varje bok, och nästan alla är lika bra! Om jag sträckläser en bok kan jag läsa ut den på en dag, bara för att de är så spännande, det går knappt lägga ifrån sig dem! :D

Avslutar väl inlägget med en bild på boken jag läser just nu :)Isfolket i mitt <3 ^^

RSS 2.0