Förkyld men glad ändå!

Publicerat: 2012-10-09 | 20:29:46 i Skolan
Nu har jag haft ont i halsen o snorat och hostat i några dagar, mår pyton med feber och allt men det stoppade inte mig att gå till skolan idag (som vanligt med mig). Men jag fick ju en glad överraskning när jag väl kom till skolan! Förra veckan hade vi första tentan i kemins grunder och jag tyckte att det gick ganska bra men jag kände att jag hade några fel ändå, idag fick vi tillbaka resultaten. Jag och Phim i klassen kom in i klassrummet och sär stod vår lärare och delade ut resultaten och när han kom till mig frågade han "är det du som är Sofie??", Jaa, svarade jag (visste inte att han kunde mitt namn) och så räckte han fram provet och med ett leende på läpparna sa han "Bra jobbat tjejen!!". 
 
Jag tittade ner på pappret och fick syn på detta: 
 
 
Jag fick alltså 48 poäng av 50, och betyget blev VG. Det roliga med det var att man bara kunde få ett G! 

Nä, nu har jag skrytit nog om detta, nu ska jag ta nässprej och lite alvedon för att få bort febern, sedan ska jag o hjärtat krypa ner i soffan o kika på "Ung och bortskämd". Riktigt underhållande med ungdomar som är äldre än en själv som tror att fiskpinnar simmar runt i havet, och det enda man göre med dem innan man stoppar dem i kartongen är att klippa av armarna och benen!! Vi lever i skilda världar tror jag ;)
 
Godnatt! <3

Tiden går fort!

Publicerat: 2012-10-05 | 11:49:00 i Bilder
Hjälp vad tiden rusar iväg! Tyckte nyss att jag gick i gymnasiet och helt plötsligt har jag tagit studenten och börjat i högskolan! 
 
Vet inte vart man ska börja, vill bara få igång bloggen lite smått igen! Så fort man kommer in i en hemsk pluggperiod är det kört och bloggen läggs undan och glöms bort. Sist jag skrev var när jag och Pläsk (ja, jag kallar Linus för pläsk, hahah) hade varit tillsammans i två år, det är över ett halvår sedan! Det var i mars och det var sista terminen i trean i gymnasiet. Sista året, sista terminen, det var en riktigt tuff period i mitt liv! Men jag är riktigt nöjd med betygen jag fick för mitt hårda slit i alla fall! 

Lite bilder från balen och studenten, som jag tog den 8 juni 2012
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, visst är studenten ett minne för livet, men jag tycker inte att man ska inte haka upp sig vid det! Så nu går jag vidare.

Den 16 juli flyttade jag och min stora kärlek ihop med varann och nu bor vi i en etta på 43 kvm. Det kändes som ett stort kliv in i vuxenvärlden! Nu betalar vi alla räkningar, hyran och maten och allt sånt själv, och det går så bra så! :) Vi har även skaffat oss husdjur (såklart) så nu bor två marsvinsflickor, Flisan och Busan, och ragdollhonan Minnie i vårt lilla hem, det är så mysigt och underbart! 
 
 
 
Busan och Flisan <3
 
 
Minnie<3
 
Mina fina, bruna djur! :) 

Inte nog med att jag har flyttat, jag har även börjat i högskolan! Jag valde att läsa biomedicinska analytikerprogrammet på mittuniversitetet i Sundsvall. Hittills verkar det vara en bra och rolig utbildning, och mitt mål är att få jobba som BMA på en veterinärmottagning. Det som känns så otroligt skönt är att alla säger att man är garanterad jobb som BMA när man är nyutexaminerad. Jag har min framtid säkrad och det är så tryggt att veta det!
 
Det är lite läskigt att växa upp, och jag har inte märkt att jag har blivit en ung vuxen förrän nu. Det största steget var nog att flytta hemifrån. För en vecka sedan fyllde jag 19år, om ett år är jag 20! Det känns overkligt helt enkelt. 
 
Näe, nu ska jag städa och diska lite, sen ska jag och pläsken åka och köpa en grillad kyckling till middagen. Mums :)  
 

RSS 2.0