29 augusti

Publicerat: 2010-08-29 | 21:52:58 i Allmänt
Hejsanhoppsan!

Kom på igår att det är ju bara en månad kvar tills jag fyller år, och jag har ingen aning om vad jag önskar mig! :O  Det enda jag vet att jag vill ha är ett fint rum hemma hos mamma, är så trött på alla grejer som ligger överallt, man blir ju nervsjuk och dör på det! x) Hade tänkt att fixa i ordning det nu i höst, och det ska bli riktigt fint har jag bestämt! Jag vill känna att man kan koppla av i rummet utan att behöva störa mig på en massa krimskrams som ligger överallt. Jag vet inte hur många gånger nu på slutet som jag har sagt att jag inte tycker om mitt rum x) (A)

Igår fick jag och Linus för oss att vi skulle baka bullar, så vi gjorde det :D Knäppte några kort som jag tänkte bjuda på ^^






SMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!! Haha, enligt receptet skulle det vara 200g smör i fyllningen i bullarna, men vi kanske använde 50g, så allt det här smöret blev över x) De som skrev receptet måste vilja att vi ska bli feta! :'O



Det går inte att baka utan att provsmaka degen/smeten! ;)



Nästan helt färdiga bullar :)



Mmmh, det blev nybakta bullar och mjölk till kvällsfika, och självklart var bullarna supergoda för de är ju bakade av mig och Limpan "- bakad med kärlek" hihi :')

Idag blev en slappardag, vi vaknade vid 12 tiden, men klev inte upp förrän kl 14 x) Vi såg slutet på "Till vildingarnas land" vilket jag ger 465334569 ruttna bananer av 5 möjliga xD Den var väldigt konstig, handlade om en unge som var helt vild, skrek och höll på att döda en hund i början :O Sen rymde han hemifrån, satte sig i en segelbåt och en dag kom han till en ö där en massa mystiska varelser (vildingar) bodde. Max, som pojken hette, ljög och sa att han hade superkrafter så att dom inte skulle döda honom och samma kväll blev han kung över vildingarna och sen hände en massa random saker som man inte riktigt fattade. knasig film alltså!

Efter att vi sett klart den psykande filmen, satte vi igång kalle och chokladfabriken. Sen, som sagt, klev vi upp vid 14 tiden, gjorde varsin toast till "frukost" och sen bestämde vi oss för att klippa hårbollen Baloo. Tänkte visa en för- och efter bild på honom, men lägger ut det imorgon istället för jag har inga kort än x)


Ska nog gå och ta en kärleksbulle med nenk nu, sen är det dags att göra sig i ordning för att sleeepa!

Just det, imorgon ska Kiwi till veterinären igen, hoppas att det går bra och att vi inte behöver öppna hennes sår 2ggr om dan något mer.

Sov gott, godnatt! :)




P.s Jag älskar dig <3333




28 augusti

Publicerat: 2010-08-28 | 14:00:39 i Allmänt
Ett stort GRATTIS (i efterskott) till min mamma som fyllde 40 år (29) den 25 augusti!

Det känns verkligen inte som att min mamma redan är 40 år! Det känns som att du inte är en dag äldre än 29! Men vad betyder en siffra egentligen? Det spelar ingen roll om man är 40 eller 29, det är hur man är som person som räknas! Det finns personer som är mycket yngre än dig mamma som är tusen gånger äldre i sinnet än dig. Jag tänker att det viktigaste är att man lever i nuet och inte är så bekymrad över att tiden går fort och hur GAMMAL man är. Åldern sitter som sagt inte i siffror, utan i sinnet. Just därför tycker jag att du ska fortsätta att vara som vanligt, med andra ord:

- fortsätt tycka att det är roligt med fisar
- fortsätt att klä dig ungdomligt och inte i kläder som kommer från JOY x)
- börja inte tycka att allsång på skansen, dobidoo, bingolotto är "alla tiders" program ;)
- Fortsätt att känna dig så ung som du faktiskt är, tänk, du har tre småbarn, du kommer alltså ha minst 17 år framför dig med dina barn i hemmet, bara det gör dig 20 år yngre! Om du inte hade fått Hampus och puffarna skulle du kanske (antagligen) dra dig till baka mycket mer, leva ett lugnare och antagligen tråkigare liv. För vad vore en vardag utan blöjbyten, barnmat, att följa utvecklingen hos tvillingar och en trotsig men innerst inne en go tre-åring? Tråkig, eller hur?

Alltså, du är inte gammal så länge du inte gör dig gammal!

Grattis än en gång mamma, och jag hoppas att du hade en bra födeledag, även fast dagen kanske inte slutade så bra...

Jag älskar dig!




24 augusti

Publicerat: 2010-08-24 | 01:26:17 i känslor och tankar




It's late at night and I can't sleep

Missing you just runs too deep
Oh I can't breathe thinking of your smile...

Jag är trött men kan inte sova. Jag har fullt med tankar som vimlar omkring i huvudet, men det enda jag vill tänka på är bra saker. Tårarna rinner och jag kan inte stoppa det... Jag saknar dig älskling, så sjukt mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill känna din närhet, jag vill hålla om dig och känna värmen från din trygga famn.

Vi har snart varit tillsammans i 5 månader, 5 månader! Det har varit de 5 mest underbara månaderna i mitt liv, men samtidigt de 5 jobbigaste månaderna i mitt liv... Jag önskar att det som hände för så många år sedan aldrig hade hänt, då hade den här sommaren och hela mitt liv varit 99999999999% perfekt! Men ja, det är ju inte så, men vad skulle jag gjort utan dig? Utan din oändliga kärlek och ditt stöd, vad skulle jag ha gjort?

Varje sekund utan dig känns som en evighet, och varje sekund jag är med dig vill jag ska vara i en evihet!<3333333333

Jag älskar dig så sjukt, otroligt, enormt mycket Linus! Alltså, jag vet inte vad jag ska säga för att få fram det jag verkligen känner för dig, det går liksom inte beskriva så starka känslor! Älskling, jag vill verkligen dela hela mitt liv med dig! Känslan av att vakna varje morgon och veta att du är min... Jag blir så varm i hela kroppen av det! Det är så otroligt starka känslor jag har för dig, så jag brukar ofta gråta av glädje för att jag älskar dig så mycket<333333


Tårarna rinner, rinner ner för kinden. Av både glädje och sorg strömmar de ner. Mitt liv, vårt liv finns framför oss, du har öppnat dörren till paradiset och du kommer hjälpa mig att kasta bort nyckeln till allt det onda. Vi kommer få världens bästa liv tillsammans! Älskling, du gör varje dag till världens bästa bara genom att andas!


Du och Jag, För Alltid Och För Evigt Och Mycket Längre Än Så!!!!!!

JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333


Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more

Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you

Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice

Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
Ya know it's true
Everything I do - I do it for you

There's no love - like your love
And no other - could give more love
There's nowhere - unless you're there
All the time - all the way

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
I would fight for you - I'd lie for you
Walk the wire for you - ya I'd die for you

Ya know it's true
Everything I do - I do it for you

 


22 Augusti

Publicerat: 2010-08-23 | 00:17:40 i känslor och tankar
Godkväll! ...eller kanske godnatt x)

Är hur pigg som helst och spöktimmen har nyss börjat ticka igång, varför ska det vara så för? Varför kan jag aldrig sova förrän flera timmar efter att jag gått och lagt mig? Kan ju ta igår natt som exempel: Vid tolv tiden gick jag ner i köket och hämtade ett glas vatten att hälla i mitt sömnmedel i, när jag kommer upp ligger älsklingen med DS:et på magen och sover som en stock. Så, jag sväljer ner mina gudomligt utsökta (rent ut sagt förbannat vidriga) droppar och lägger mig tillrätta. Vad händer då? Tankarna kommer, sakta men säkert smyger dom sig in i det undermedvetna och helt plötsligt ligger man där med ångest i bröstet för en massa saker som man oroar sig för eller tankar som bara inte är trevliga. Och så börjar tårarna rinna... Det går bara inte sova då, hur många droppar av dormeasan man tar, så går det inte.

Jag var rädd att det skulle bli som natten innan, då varken jag eller Linus fick sova nånting pga mig. -.-' Som tur var så blev det inte så, jag gick ut och satte mig i soffan utanför mitt rum och pappa och Pia satte sig och pratade med mig. Så, jag blev lugn igen och var nu helt utmattad eftersom jag inte fått sova på 41 timmar! Eller, jag sov i 40 min under 42 timmar. Kan man säga annat än tummen upp till det?

Nu tänkte jag skriva, eller visa något roligt istället! ^^

I morse när jag och Linus skulle äta frukost (kl halv ett på dagen xD) så skulle vi äta varsin tunnbrörulle. Och ja... Det slutade såhär:




Ett kaos på bordet alltså! Det kanske inte ser så himla mycket ut på bilden, men i Linus macka hade han dessa ingredienser:
ost, skinka, leverpastej, majonäs, rhode island sås, stenbitsrom, gurka och smör. Låter det gott? ja, faktiskt så var det inte så illa som jag trodde att det skulle smaka. Lite för mycket klet, men annars helt okej! x)

Ska bjuda på en till fånig grej oxå!

Kiwi har ju två bölder som jag nyss varit till veterinären med och nu är dom (nästan) tömda på var och kvar är det två köttsår. Om marsvinet har köttsår, är det ju inte så himla bra om man har spån i buren, så jag har lagt ner tidningspapper i buren i stället. Och nu till saken, när jag skulle ge henne mat nyss så upptäckte jag detta:



Vadå fail? hahah, vad ska man säga, det är ju inte direkt något man förvänta sig ska stå på ett tidninspapper i marsvinsburen, det känns liksom lite fel x)

Näää, nu lovar jag att jag ska sova! Måste ju komma in i en riktig sovrytm nu när skolan börjar igen.. Men jag har ju tur som får starta väldigt lugnt, på tisdag kl 13, det är ju perfekt tycker jag! :D

Såv gåt, godnat!



P.S Jag älskar dig<3



21 Augusti

Publicerat: 2010-08-21 | 17:09:51 i Allmänt
Tjolahej tjolahopp!

Jo, tänkte ju dela med mig av några bilder från förra helgen då jag åkte upp till Hammarstrand med Linus och hans familj, så här kommer dom! ^^



I denna husvagn spenderade vi tre dagar, det var lite trångt men väldigt mysigt :)



Såhär nära hade vi till en tempererad pool, 29 grader varmt var det i vattnet :D



Älsklingen på väg till ett dopp i det blå ^^



Min fina,  underbara Älskade! :'D JAG ÄLSKAR DIG!!!<33333333333333333333333333333333333



På lördagen firade vi Wilma som egentligen fyllde 10 år på tisdag den 17 aug. Hon fick bl.a mobilen hon håller i :)



Det var en riktig slappar helg, så det blev en hel del ds spelande x3 ;)



Men vi gjorde även utflykter, bl.a till loppisar, Hammarstrand city med alla ca. 4 affärer x) OCh så åkte vi på ett museum vilket bilden visar. Wilma och Linus ser NÅGOT less ut! Fast det var inte så egentligen, det var roligt för att Linus släktingar var dykare och deras dykarutröstning fanns där m.m. ^^



BAra en liten bit bort från museét låg det ett vattenkraftverk, som museumet handlade om. Det var nämligen ett av Sverges 3 första vattenkraftverk! SÅ, här är vi på väg att kiki på det berömda kraftverket! P.S Gången vi går i flottade dom timmer i en gång i tiden.



Det var jättefin utsikt från timmer gången, så fin att jag och Linus bestämde oss för att klättra ner och gå på stenarna där nere ett tag :)





Linus hittade ett hål i marken, och det var inget litet hål! Detta har naturen gjort alldeles själv med stenar och vatten, duktigt!






Sen var det dags att åka hem till husvagnen och äta middag :)



Avslutar med en bild på sööta Ronja som också var med på semestern ^^

Nu kommer snart min Älskling tillbaka från en friidrottstävling han har varit funktionär på. Längtar efter dig!!!

Kramkram<3



20 Augusti

Publicerat: 2010-08-20 | 12:10:46 i Allmänt
Hejhej och ojojoj, nu ligger jag ju efter! Det här går inte, har ju en massa foton att dela med mig från förra veckan! ^^

Börjar med onsdag (den 11 augusti) då vi åkte ner till Gävle och gick på Furuviks nöjespark :)


Alla som följde med var: Mats, tvillingarna, Älsklingen, Hampus, Andreas och mamma ^^


Dvärgsilkesapor, såååå söta!!! (fick inget bra kort på dem :/)  Linus sa flera gånger att vi skulle skaffa en sån i framtiden, hihi ^^





Lemurer! Svansarna ser så fåniga ut *Fniss*







Här åker vi en "flodfärd" för 20 päningar. Det var en otroligt underebar töntig åktur ;)


Fail att grenen är precis i vägen när flamingon sträckte på sig! x(



Det var allt jag hade i bildväg från dagen i Furuvik :)

Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag fara iväg till sjukhuset. Så, bilderna från förra helgen kommer alltså senare :)


Hej svejs så länge ! <3

9 Augusti

Publicerat: 2010-08-09 | 22:23:17 i Allmänt
Hejsan svejsan igen!!

Nu har Kiwi varit hos veterinären och allt gick bra, först trodde vet. att Kiwis bölder berodde på att en inre tand var i dåligt skick. Veterinären sa att det bästa vore ifall vi sövde henne så dom kunde undersöka tanden och tömma bölderna. Så, det fick bli så, även fast det finns en risk att marsvinet inte vaknar upp efter en sömnspruta... Men allt gick bara bra, nu är den ena bölden tömd, en tand är klippt och hon har fått i sig en spruta med antibiotika. Den lilla bölden är fortfarande kvar, men dom sa att den borde försvinna med antibiotikan, så får hoppas på det!

Medan Kiwi var på operation, åkte vi och köpte thaimat på Cherry wook och sen åkte vi och hälsade på mormor som bor typ granne med veterinärkliniken. Trevligt att träffa henne igen, det var längesen nu! Måste sova över där nånting innan skolan börjar igen! ^^

Här kommer bilderna från birsta, enjoy! ;)


Vi hittade otroligt fina djurtröjor/body inne på HM XD


Coola tjejer_93 ;)


Fick ett ROOOSA cola glas på donken 8D

Köpte två klnning/tunikor på Gina tricot och ett skärp på HM också, men har inga bilder på det :/

Nu ska jag ta det lugnt en stund, sen ska jag SOVA! Om jag nu kan det, annars får jag räkna får ;)

Sov gott!! ^^

Kramar<3

9 Augusti

Publicerat: 2010-08-09 | 14:16:02 i Allmänt
Ojojoj, vad tiden går fort!!! Man vill bara ta fram en fjärrkontroll och trycka på slowmotion-knappen eller nåt. Det är ju bara två veckor kvar tills skolan börjar nu och jag känner mig inte redo att hoppa in i den vanliga vardagen igen! :'o
Men det är väl bara att fortsätta kämpa på, även om det kommer bli tufft nu när jag har skolan att kämpa med också.

Jaja, det är ju ändå hela två veckor och inte en dag kvar, så jag ska verkligen leva ut de här två veckorna!! Ingen dag får slösas bort ;)

I onsdags förra veckan (oj, tiden går verkligen fort!!) var jag med bästaste Linnéa och vi hade en tjejkväll med ansiktsmasker, skumbad, singstar och så såg vi på första harry potter filmen, snacka om små alla var! xD Jag hade bara sovit tre timmar natten innan, så jag var tapper och höll mig vaken till slutet av filmen, då jag slocknade på två sekunder! Linnéa låg i saccosäcken för att hon inte skulle somna, men det lyckades hon göra ändå XD Vid 3-4 på natten nån gång vaknade vi och jag tror att mamma kom in i rummet och började prata, men jag minns inte x)

Dagen därpå tog vi mopparna till birsta och jag kom nästan fram! Precis efter den värsta uppförsbacken vid skönvik small det till och moppen började tokvarva! Dåligt rädd jag blev då, lät ju ashögt! Linnéa som åkte framför mig märkte ingenting, och eftersom min tuta knappt hörs så åkte hon bara iväg. Men, efter ett tag kom hon tillbaks och det ironiska var att bara några veckor tidigare hade Linnéas moppe gått sönder på nästan samma ställe, och på samma sätt! Variatorremmen hade tydligen gått av, så det går inte att ta sig 1 cm framåt.. Så, fick rulla moppen ända bort till finnstakiosken och åka på Linnéas moppe därifrån. (YY) säger jag bara! Nu är det bara att beställa en ny rem, sen får Älskling fixa dit den, för sånt kan inte jag! (A)

Lite bilder från birsta kommer sen! :)

Efter birsta tog jag bussen till bergeforsen och hälsade på Linus familj, Linus var hemma hos sin mormor o morfar då. Pratade ganska länge med Helene, så mina planer på att åka till Älsklingen senare och kolla på film failade, det blev hemfärd vid tolv och sen var det sova som gällde.

På fredag morgon målade jag klart resten av altanstaketet sen kunde jag träffa min älskling igen!! Vi såg på Alvin och gänget 2, såå söt film! ^^ Resten av helgen var bara mys, förutom att igår upptäckte vi att lilla Kiwi har fått två bölder på hakan/kinden :( Vi tror att det är varbölder, och idag ska jag åka in med henne till veterinären så får de titta på henne. Hoppas att allt går bra med henne, skulle inte orka med att mista henne nu! :''O

Nu ska vi åka in till stan med Kiwi, meddelar senare hur det gått med henne <3

Kraaam<3

RSS 2.0